Καλός ο καιρός στη Μαγνησία έως τη Δευτέρα του Πάσχα

Όλα τα νέα
e-thessalia.gr
2019-04-23 08:24:46
Καλός ο καιρός στη Μαγνησία έως τη Δευτέρα του Πάσχα

Ο κ. Θεοφάνης Τακούδης, υπεύθυνος μετεωρολογικού σταθμού, μίλησε για καλό καιρό τις επόμενες ημέρες έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. Μέχρι σήμερα το πρωί θα υπάρχει μία αστάθεια που θα επηρεάσει κάποιες ορεινές περιοχές της Μαγνησίας με πολύ μικρή πιθανότητα να βρέξει και χαμηλότερα. Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός είναι βελτιωμένος και σιγά-σιγά ανεβαίνει η θερμοκρασία.
Έως και τη Μεγάλη Παρασκευή γενικά ο καιρός θα είναι καλός, θα έχουμε κάποιες αραιές συννεφιές, που οφείλονται στο γεγονός ότι ανεβαίνει αρκετά η θερμοκρασία. Τη Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα βρεθούν στα επίπεδα των 24-25 βαθμών Κελσίου και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών πιθανό τις μεσημβρινές ώρες να έχουμε κάποιες τοπικές συννεφιές.
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα η εκτίμηση είναι για καλό καιρό, με θερμοκρασίες που φτάσουν τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.
Ο ίδιος σημείωσε ότι σε δύο μέρες θα είμαστε πιο σίγουροι με τις θερμοκρασίες, ενώ πρόσθεσε ότι μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας αναμένεται τη Δευτέρα του Πάσχα εξαιτίας κάποιων βοριάδων.



Ζαγορά Πήλιο